huisje-huren

huisje-huren-logoOp www.huisje-huren.eu treft u een breed aanbod aan van vakantiehuisjes in en om Appelscha. U kunt niet alleen terecht voor een goedkope vakantiewoning, maar ook een luxe vakantievilla op loop afstand van het Drents-Friese Wold.

Lees meer: huisje-huren.eu

Boerestreek TIP-logoAppelscha/Zuid-Oost Friesland heeft 'alles in huis' om uw verblijf tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Natuurschoon is in Zuidoost Friesland volop aanwezig. Naast de bekende gebieden als Nationaal Park het Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen zijn er

Lees meer: TIP Appelscha

VakantiespeelweekVakantiespeelweek logoStichting Vakantiespel Ooststellingwerf organiseert een zomerkamp voor de kinderen uit de gemeente Ooststellingwerf. In de eerste twee weken van de zomervakantie worden er in de bossen van Appelscha tik- en zoek spellen georganiseerd. Dit gebeurd door een groep enthousiaste vrijwilligers die onder leiding staan van een vrijwillig bestuur.

Lees meer: Vakantiespel

tcaTCA logo TCA (Tennis Club Appelscha) is een bloeiende en gezellige vereniging en bestaat al meer dan 45 jaar. De vereniging telt ongeveer 200 leden met een "gezonde" verdeling in leeftijd: ongeveer 20% junioren, 40% senioren jonger dan 55 jaar en 40% 55+.

Lees meer: Tennisclub Appelscha

fietsvierdaagsef4d-logoVier dagen fietsen en genieten van het Drents-Friese Wold, polderlandschappen en vele bezienswaardigheden.
Aan het einde van de Fiets4daagse is er gezellige livemuziek in het Racket & Health Centre en zal de trekking van de

Lees meer: Fietsvierdaagse

appelscha-pbalogo-pbaDe doelstelling van de Plaatselijk Belang Appelscha luidt:

"...de behartiging van plaatselijke belangen in Appelscha in de meest ruime zin, met name op het gebied van verkeer, milieu, economische zaken, recreatie, welzijnsvoorzieningen en coördinatie van buurtbelangen"

Lees meer: Plaatselijk Belang Appelscha

activiteitlogo-sa3Binnen Appelscha. zijn veel vrijwilligers actief om de vele activiteiten in ons dorp mogelijk te maken.
De meeste activiteiten worden georganiseerd door verenigingen of stichtingen die zich specifiek op hun activiteit richten. Er zijn daarnaast ook activiteiten die niet onder een stichting vallen. Denk aan

Lees meer: SA3